Videoproduktion

Video er det perfekte medie til at sikre en god eksponering. Vi har mange års erfaring med videoproduktion, og vi ved, hvordan man producerer undervisning-, reklame- og event videoer, som får opmærksomhed og tvinger beskueren til at følge med.

Flipped Classroom

Flipped Learning er en super effektiv undervisningsform, som er ved at vinde godt ind på uddannelsesinstitutioner rundt omkring i Danmark. Undervisningsformen bliver bl.a. benyttet af Khan Academy i Californien, USA.

Flipped Learning handler kort og godt om, at eleverne tilegner sig den grundlæggende viden om et emne, i deres egen tid og tempo, ved hjælp af korte online videoer, som kan ses igen og igen. Tiden i klasselokalet kan nu bruges meget mere effektivt, på at diskuterer emnet, og løse opgaver baseret på denne grundlæggende viden.

iFrame Media Production har specialiceret sig i at producere korte undervisningsvideoer i høj billede og lyd-kvalitet med integrerede grafiske præsentationer. Vi kan hjælpe dig som underviser med dit næste flipped classroom projekt.

Undervisningsvideoer

Professionelt producerede undervisnings videoer kan sikre at de studerende for det fulde udbytte af undevisningen, og består sin eksamen. iFrame Media Production producerer både studieoptaget undervisning og on-location optagelser. Vi har stor erfaring med live sammensætning af præsentation og optagelse af underviser.

Prisuddelinger

Fang de magiske øjeblikke ved prisuddelingen på video. Ceremoni videoer er perfekte til markedsføring af dit event, og skabe en permanent registrering af deltagerne og de opnåede resultater.

Møde videoer

Optagelse af møder på video er perfekt til intern distribution i virksomheden eller som en videoreferat til fremtidig reference. Vi kan sikre en video i høj billed- og lydkvalitet til dokumentation af dit vigtige møde.

Teambuilding videoer

Team building arrangementer er en fantastisk måde at udvikle moral, og styrke virksomhedens værdier og motiverer medarbejdere til at arbejde sammen. En professionelt produceret teambuilding video er med til at udvide virkningen af ​​denne begivenhed til hele din virksomhed. En team building video er også et fantastisk memento for deltagerne, til at holde begivenheden i live længe efter dagen er slut.